Recente verslagen

Geen berichten gevonden.
Meer verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Nieuws » Wat een TOP-DAG!

Wat een TOP-DAG!
Nog bijkomend van de geweldige dag van gisteren, moet er natuurlijk een verslag worden gemaakt van de geweldige dag die we beleefd hebben. Woorden schieten eigenlijk tekort, want er zijn zoveel mooie dingen gebeurd dat ik vast en zeker dingen vergeet om te noemen in dit verslag.
De dag begint zoals eigenlijk zoals elke andere dag; koffie & thee, de taken verdelen wie doet wat? Wat moet er nog geregeld worden? Tja, het weer is op dat moment nog niet wat ze voorspeld hadden; koud en bewolkt. De eerste handelingen om het sportpark klaar te maken voor de honderden mensen die werden verwacht worden volbracht. Vlaggetjes, ballonnen worden opgehangen, de fotozuil krijgt een prominente plek, het grote springkussen wordt opgeblazen en nog veel meer!
Ja en dan is het 11 uur, de voorzitter komt met zijn halve garderobe het sportpark op.. iedereen ziet het direct; nerveus en gespannen. Logisch vanzelfsprekend maar ook ziet hij direct dat alles vlekkeloos loopt en dat alles er perfect uit ziet !
Rond 12.15 uur komen dan de eerste vroege vogels aan en aanschouwen onze prachtige accommodatie. Het weer is op dat moment fantastisch; het zonnetje schijnt, strakblauwe hemel! Alle ingrediënten voor een TOP-DAG zijn er. Iedereen neemt plaats op het terras met een kopje koffie of thee. De voorzitter zit gespannen in de bestuurskamer zijn speech voor te bereiden, de organisatie regelt de laatste dingen. De burgemeester arriveert met wat collega’s, verenigingen uit de buurt komen langs, sponsoren komen binnen druppelen en natuurlijk onze eigen leden en familie.
Het terras loopt goed vol en dan is het al 1 uur. Peter begint zijn speech, vertelt in een tijdslijn hoe het kunstgrasveld tot stand is gekomen, bedankt zijn werkgroep voor de samenwerking, de gehele gemeenteraad wordt bedankt, en zijn HELDIN; Anne – Wil. Die ons namens de gemeente geweldig ondersteund heeft bij subsidieaanvragen en allerlei andere zaken. Ook wordt het trainerstrio; Jannes, Marc & Andry bedankt namens de club en ook namens de selectie die voor alle drie een geschenk hebben! Maar ook de selectie wordt verrast; afgelopen zondag promoveerde WSS 1 en 2 naar de 2e klasse. De coaches, de voorzitter en onze hoofdsponsor Manning Dakbedekking hebben voor de gehele selectie shirts beschikbaar gesteld met de tekst achterop; “TOPSEIZOEN 18/19”.
Onze burgemeester verteld ook vol trots in zijn speech hoe blij hij is met dit resultaat en hoe blij het college is met een vereniging als WSS in de gemeente. Eén en al lof voor de club!
En dan is het officiële moment daar…. het doorknippen van het lintje en het kunstgras is officieel geopend! Een luid applaus galmt door de Gemeente Pekela. Tja, en dan; de burgemeester moest natuurlijk iets meer doen dan alleen maar een lintje doorknippen. Hij mocht op 4 verschillende korven een poging wagen ondersteund door jeugdleden van de club! HELAAS… geen enkel doelpunt.
En dan kunnen alle festiviteiten losbarsten; de jeugd mag op het natuurlijke gras de korfbalvaardigheidsproeven gaan doen, spelers van WSS A1,3,4 en 5 spelen op het 2e veld een mixtoernooi en staat weer garant voor veel gelach. Op het “hoofdveld” worden de spelers van WSS 1 en de Zwaluwen 1 uit Zevenaar voorgesteld door de stadionspeaker.
WSS C1 speelt een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenootjes van De Pein, in hun nieuwe shirts! Zodra het 1e uitgespeeld is en gewonnen hebben, is het dan weer de beurt voor deel 2 van de speech van Peter; Vrijwilligers & Sponsoren. Twee dingen waar we als Korfbalvereniging WSS niet zonder kunnen en dat verteld Peter dan ook in zijn speech. Peter deelt vandaag 2 boeketten bloemen uit aan de scheidsrechters van vandaag; Artur van der Griend en Johan van Dijk.
Dan gaan we door met de sponsoren, verschillende sponsors zijn aanwezig deze dag. Zo ook Erwin van Liquidea, hij heeft WSS C1 nieuwe shirts en trainingspakken geschonken! En vandaag presenteren de spelers de nieuwe tenues aan hun trotse sponsor. En dit was natuurlijk niet het enige sponsornieuws, Alex van Fyzigo heeft alle teams een krat met bidons geschonken! Van ieder team wordt een speler of trainer naar voren gehaald en neemt de “teamkrat” in ontvangst. Fyzigo is al jaren shirt en bord -sponsor van de club en blijft de komende jaren dit maar al te graag doen vertelt Alex Ottens in zijn speech.
En dat is nog niet het laatste sponsornieuws, er is nog veel meer; Abel van Hoogakker Bouw en Montage is al trotse bordsponsor van de club, maar stelt nu voor WSS 3 nieuwe shirts beschikbaar! Marcel van Verwater Industrial Services is ook al sponsor van de club en vond samen met Peter dat de jeugdtrainers ook eens verwend moesten worden en zo kreeg elke trainer een mooie warme sweater met een fantastische tekst achterop; “WSS JEUGD & VERWATER EEN TOPTEAM”. Rijschool Eddy Graver was altijd adverteerder van de club en wordt nu ook bordsponsor. Als laatste maar zeker niet de minste; Cevdet Shoarma en Pizzeria. Cevdet is al jaren trouwe sponsor van de club, bordsponsor. De dug-outs hebben ze gesponsord en vandaag verrassen ze ons met het nieuws dat ze ons 2 ballen beschikbaar stellen en dit jaar ook nog nieuwe shirts aan een jeugdteam beschikbaar stellen.
Dan denk je dat je alles gehad hebt en dan zijn er nog meer verrassingen; Marinus en Janny Bakker, oud-scheidsrechter uit Scheemda verhuist naar Doetinchem om dichterbij de kleinkinderen te gaan wonen komen dan zomaar met nog meer verrassingen voor de club. Ze hebben een aantal ballen beschikbaar gesteld voor de club en vertellen dan ook een ander sponsornieuws, de ballen hadden ze gekocht bij Onlykorfbal.nl ook sponsor van de club en gevestigd vlakbij Marinus en Janny en kwamen met 2 extra ballen op de proppen beschikbaar gesteld door Manfred van Onlykorfbal.nl, die via een brief WSS feliciteerde en zich verontschuldigde voor zijn afwezigheid vandaag.
Als we dan alle verrassingen en nieuws gehad hebben, gaan de spelers van WSS 2  hun wedstrijd starten en speelt WSS C1 onder toeziend oog van hun sponsor de 2e helft van hun oefenwedstrijd. WSS 2 wint vrij makkelijk van de Zwaluwen 2. Zo lopen alle sportieve activiteiten ten einde.
In het 3e en laatste deel van Peter zijn speech worden Jannes, Marc en Andry nog eens verrast met een vakantie aangeboden door de club en ja heren; “jullie partners gaan ook mee!” benoemt Peter na het uitreiken van de waardecheque.
En dan wordt het buffet geopend en kan het feest losbarsten, eten en drinken na zo’n geweldige dag draait altijd uit op een hoop gezelligheid en saamhorigheid en zie je iedereen van de club genieten en zie je als schrijver van dit verslag wat voor een TOP vereniging we hebben ! DJ Chris draait de volumeknop stevig omhoog en de eerste danspasjes worden vertoond. Tussen het eten en feesten door is de verloting gehouden en bedanken we alle bedrijven die een prijs beschikbaar hebben gesteld.
Het bleef nog lang gezellig op het sportpark, de selectie had nog energie over en een gedeelte van de WSS Selectie namen de gasten uit Zevenaar mee op stap in Winschoten waar het feest voortgezet werd !
Namens het bestuur; iedereen bedankt die aanwezig was op deze TOP-DAG! We hebben WSS weer geweldig op de kaart gezet en we gaan een fantastische tegemoet met onze geweldige accommodatie!
Foto’s gemaakt door Bert de Boer.
En te vinden op bertop.nl

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in