Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 2 wint eerste wedstrijd bij hervatting veldcompetitie

Vandaag stond de 1e wedstrijd voor het restant van de velcompetitie gepland. Voor de zaalcompetitie had WSS 2 het moeilijk en wist hierdoor nog maar weinig punten te pakken. Echter ging het in de zaal een stuk beter en wist men zelfs te promoveren naar de tweede klasse. Vandaag stond de uitwedstrijd tegen OKO/Bies 3 op de planning.
Vol vertrouwen kwamen de spelers aan in Opende. De koffie moest nog gezet worden en uiteindelijk hielpen de spelers zichzelf aan een korf plus paal.

Precies om half 12 floot de scheidsrechter in voor het begin van de wedstrijd. WSS begon sterk en probeerde met veel pressie te spelen. In het begin van de wedstrijd ging het spel beide kanten op. Zowel OKO als WSS wisten de korf te vinden. Wél kreeg WSS steeds meer controle over de wedstrijd en wisten makkelijker tot een aanval te komen dan de spelers van OKO. Hierdoor wist WSS een gat te slaan en werd er gerust met een paar doelpunten verschil.

Tijdens de rust werd duidelijk dat er de tweede helft weer begonnen moest worden met veel pressie, werklust en energie. Het gevoel van ‘we zijn er al’ moest niet het gevoel worden.

In de tweede helft begonnen de spelers van OKO het spelletje door te krijgen van de WSS’ers. Ondanks dat WSS wel wist te scoren, lieten de routines van OKO zich niet van de wijs brengen. Zij begonnen aan een inhaalrace. De Pekelders wisten aanvallend nog wel de kansen te creëren, maar de bal ging niet meer door de korf. Hierdoor werd het verschil op een gegeven moment 1 in het voordeel van de WSS’ers. Echter liet WSS op dat moment zien de wedstrijd niet uit handen te willen geven. Er werd gescoord en hierdoor hield WSS de voorsprong en gaf deze niet meer uit handen. Bij een stand van 15-18 floot de scheidsrechter af.

Na de wedstrijd heerste er een matige stemming. Ondanks dat er gewonnen werd en de punten mee gingen naar Pekela, waren de Pekelders kritisch en niet tevreden over het verloop van de wedstrijd. Ondanks dat wordt er goed begonnen aan de tweede helft van de veldcompetitie. Twee punten kunnen er bijgeschreven worden. Over twee week neemt WSS het thuis op tegen CB 2 in Oude Pekela. Dit wordt voor de spelers van 2, de eerste wedstrijd op ons nieuw kunstgrasveld.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in