Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS wint 1e thuiswedstrijd op kunstgras van CB 2

Vandaag stond de wedstrijd op het programma tegen Club Brothers 2. Uit het verleden is gebleken dat de spelers van WSS het altijd moeilijk hebben tegen de Groningers. In de zaal wist men twee keer van CB te winnen, maar op het veld werd daar nog gelijk gespeeld.

De wedstrijd begon en de spelers van WSS waren gemotiveerd en hadden er zin in. Er werd aanvallend veel gecreëerd maar de doelpunten bleven uit. Ook CB kreeg in begin een paar kansen en wisten dit wel om te zetten in een doelpunt. Ondanks dat WSS moeite had om de bal door de korf te krijgen, werd er wel gescoord. Hierdoor golfde het spel op en neer en kregen beide teams kansen. Echter was het WSS dat veel kon herhalen en soms zes kansen kreeg in één aanval. Verdedigend stond het sterk bij WSS, waardoor het voor CB lastig werd om de kansen die zij kregen, te verzilveren. Bij WSS werd het aanvallend wat lastiger omdat men het geloof van scoren iets aan het kwijtraken was. Hierdoor werd er gerust op met een kleine voorsprong voor de spelers van WSS.

Tijdens de rust werd duidelijk dat men moest blijven geloven in de kansen die gecreëerd werden. Hou het vertrouwen want de kansen zijn er genoeg en dat gaat zich vanzelf omzetten in doelpunten.

De tweede helft begon en het was WSS dat verdedigend de bal wist te onderscheppen. Hierdoor kon men weer aanvallend beginnen met het opzetten van mooie aanvallen. Dit gebeurde en de spelers van WSS begonnen zichzelf te belonen. De bal ging door de korf en er werd afstand genomen van CB. De spelers van WSS straalden uit dat zij de controle hadden over de wedstrijd en dit niet meer uit handen zouden geven. Het zonnetje scheen en er werden mooie aanvallende acties opgezet. Verdedigend kreeg men door schoonheidsfoutjes toch een paar keer een doelpunt tegen waardoor het verschil niet super groot werd.  WSS was deze middag te sterk voor CB en bij een stand van 18-12 floot de arbiter af. De twee punten zijn binnen en hierdoor kunnen de Pekelders weer omhoog gaan kijken op de ranglijst.
Volgende week volgt er weer thuiswedstrijd voor het tweede. Zij zullen het ditmaal gaan opnemen tegen de nummer 2, ZKC’19 3.

Tot zondag!

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in