Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » 39e editie Pronkjewailtoernooi groot succes!

Het zit er weer op… het Pronkjewail toernooi!

Traditiegetrouw beginnen we het zaalseizoen al 39 jaar met het Pronkjewail toernooi.

Gisteren speelde de jeugd goede en leuke oefenwedstrijden tegen teams van AVO en Roda’70, later op de dag was het de beurt aan het 3e,4e en 5e die ook tegen teams van AVO mochten aantreden. Na afloop werd er door deze teams nog onder het genot van een lekkere schaal met bittergarnituur en een drankje dag 1 van het toernooi afgesloten.

Vandaag speelde onze selectie een 3kamp tegen de selectie van Hoogkerk en Club Brothers uit Groningen, en was de 39e Editie dus een echt Gronings onderonsje! De wedstrijden waren leuk om naar te kijken. Uiteindelijk bleek het 2e team van WSS de sterkste te zijn van de 2e teams op het toernooi. Bij de 1e teams was het vrij duidelijk dat Hoogkerk 1 een maatje te groot was en won hun wedstrijden ook vrij duidelijk en ook in 3e helft waren zij de GROTÉ winnaar en zorgden zij voor veel gezelligheid in de kantine van Sporthal MFC De Binding in Oude Pekela.

We kunnen weer terugkijken op een leuk en goed verlopen toernooi. Wij kijken op korte termijn alweer vooruit naar de 40e editie van het Pronkjewail toernooi en gaan we beginnen om daar een mooi en leuk jubileum van te maken!

Als laatste willen we nog de teams bedanken voor hun deelname. Natuurlijk de zaalwachters en niet te vergeten de scheidsrechters die dit weekend hun wedstrijden hebben gefloten!

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in