Verslagenarchief

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » Wedstrijdverslagen!

De eerste competitie ronde zit er weer op! Niet alle teams hoefden in actie te komen!

Gisteren waren het de D’ers die als eerste in actie kwamen! In het begin van de wedstrijd waren de WSS’ers en de spelers van Thrianta zeer aan elkaar gewaagd! Toch waren het de D’ers die met een voorsprong de rust in gingen! In de tweede helft werd het krachtsverschil groter. Als team gingen ze mooie aanvallen opzetten en wisten hierdoor regelmatig de korf te vinden! Hierdoor wonen zij met 10-5 van Thrianta uit Hoogeveen!

Daarna was het de beurt aan de C’ers. De C2 van Elko uit Elim was naar Pekela toe gekomen! Dit was een onbekende tegenstander voor de Pekelders. WSS begon zeer sterk en nam direct de voorsprong in de wedstrijd. Toch knokte Elko zich goed terug en wist door twee mooie doelpunten weer gelijk te maken. Daarna golfde het spel op en neer. Zowel Elko als WSS kregen mooie kansen. Op het einde van de wedstrijd liet WSS zien sterker te zijn en hierdoor wonnen zij met 8-6 van Elko!

Onze junioren die kampioen werden op het veld, mochten beginnen tegen Nic./Hoogkerk A3. De junioren begonnen goed en namen terecht de leiding. Ondanks dat WSS sterker was, bleef Nic./Hoogkerk mee scoren. Hierdoor bleef het een spannende wedstrijd. Pas tegen het einde van de tweede helft sloeg WSS genadeloos toe! Een paar mooie aanvallen werden verzilverd in doelpunten. Hierdoor floot de scheidsrechter af bij een stand van 16-12!

Als laatste mocht het tweede aantreden! Vorig jaar werden zij tweede in de competitie wat promotie opleverde naar de tweede klasse! De Wâlden 3 kwam naar Pekela. In het begin van de wedstrijd golfde het spel op en neer. De tegenstanders scoorden makkelijker uit de gecreëerde kansen dan de WSS’ers. Echter was het de thuisploeg die iets kon uitlopen! In de tweede helft golfde het spel op neer en was het de thuisploeg die niet weg kon lopen bij De Wâlden 3! Op het laatst waren het de tegenstanders die op twee doelpunten verschil kwamen, In de laatste minuten liet WSS zien over doorzettingsvermogen te beschikken en kwamen alsnog langszij! Hierdoor delen beide teams een punt! 17-17!

Ook het derde werd vorig jaar kampioen en speelt nu in de derde klasse!
Om 13:00 precies floot de arbiter in voor de wedstrijd WSS 3 – Club Brothers 2!
WSS begon scherp aan de wedstrijd en liepen direct weg bij CB. Verdedigend was men scherp waardoor CB weinig grote kansen konden creëren. Aanvallend kregen de WSS’ers veel kansen, alleen de bal ging nog niet heel gemakkelijk door de korf! In de tweede helft liep WSS steeds verder uit! Ze kregen veel kansen en wisten deze te benutten. Bij een stand van 29-10 werd er voor de laatste keer gefloten.

Ons vlaggenschip promoveerde net als het tweede vorig jaar naar de tweede klasse! Tegenstander van vanmiddag kwam uit Enschede! In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op. Beide teams gingen vol voor de overwinning! Het waren de gasten die zuiverder schoten dan de Pekelders. Hierdoor werd er gerust met één verschil in het voordeel van EKC Nääs. In de tweede helft begon EKC zeer scherp en liepen steeds verder weg. Het verschil werd op een gegeven moment 7 doelpunten. Toch bleef WSS doorgaan en knokten zij voor elke bal. Bij een stand van 17-22 floot de scheidsrechter af!

Een sportief weekend met allemaal mooie korfbalwedstrijden!