Recente verslagen

Geen berichten gevonden.
Meer verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Nieuws » Nieuwjaarsreceptie groot succes!

Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie! Nadat iedereen rustig was binnengekomen en de handen waren geschud, was het tijd voor de voorzitter om de avond te openen. Er werd kort teruggeblikt op het jaar 2019. Daarna was het tijd voor het buffet! Meerdere personen hebben weer hun uiterste best gedaan om heerlijke gerechten te bereiden! Hier werd gretig van gegeten. Toen iedereen was uitgegeten werd er genoten van een mooie lichtshow en de avond werd afgesloten met een pubquiz. De teams waren allemaal zeer competitief en er werd een hoop gelachen bij sommige vragen!

Een fijn begin om met elkaar het jaar te beginnen.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in