Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » Het was een fijn weekend voor de teams van WSS!

De F’jes begonnen zaterdag met een uitwedstrijd bij Roda ’70. Zij vlogen over het veld heen en scoorden aan de lopende band. 8-26 werd er gewonnen in Delfzijl.

De A’ers hadden een lastige uitwedstrijd bij Nic./Hoogkerk A3. De junioren speelden niet eens een slechte wedstrijd, maar Nic./Hoogkerk was zuiverder. Hierdoor verloren ze met 17-11.

De eerste wedstrijd in de Binding waren de C’ers tegen EKC uit Emmen. Ondanks dat het krachtsverschil groter was en EKC soms het betere spel had, bleven de Pekelders doorgaan. Er werden mooie aanvallen opgezet en hierdoor verloren de C’ers met opgeheven hoofd. 7-15.

Daarna mocht het 4e aantreden tegen Noordenveld 3. Op voorhand is het altijd een leuk en spannend duel en kan het beide kanten op gaan. Dat was gisteren ook het geval. Er werd hard geknokt door beide teams voor de overwinning. Dit resulteerde in mooie duels en goede combinaties. Uiteindelijk ging Noordenveld met de 2 punten weer richting Roden. 15-19.

Als laatste mocht het tweede aantreden tegen CSL 4 uit Britsum. Op voorhand heersde het gevoel dat er vandaag punten te halen viel. WSS begon zeer sterk en nam de leiding. Echter bleef CSL in het spoor. Na rust trok CSL weer langszij en nam een voorsprong van drie doelpunten. Na een hele spannende slotfase wist alsnog WSS in de laatste paar seconden te scoren. Een terecht gelijkspel. 21-21.

Vandaag begon WSS 5 met een thuiswedstrijd tegen Korwi 3.
De hele wedstrijd golfde het spel op en neer. Beide teams kregen veel kansen en het vijfde liet zien scherper te zijn in de afronding. Hierdoor wonnen zij met 7-6 van Korwi.

Het derde moest tegen koploper OWK 3. Het derde begon voortvarend aan de wedstrijd en er waren nog geen tien seconden gespeeld en de 1-0 was al gemaakt. Verdedigend was het derde zeer sterk en ook aanvallend kregen zij vele mooie kansen. Ook in de tweede helft liet WSS zien dat er niks te halen viel. Bij een stand van 19-14 floot de scheidsrechter af.

Als laatste mocht het vlaggenschip het opnemen tegen Rodenburg 1. Het was een zeer energieke wedstrijd en beide teams legden veel energie in de wedstrijden. In het begin schoot Rodenburg zeer scherp en nam ook de leiding. Na de rust liet ons 1e zien te beschikken over veel korfbal kwaliteiten. Net zoals bij het 2e kwam er een zeer spannend slot. Uiteindelijk op het laatst gooide WSS de wedstrijd op slot! 17-15.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in