Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » Update coronavirus

Beste leden,

Het bestuur heeft besloten de contributies voor de maanden april, mei, juni en juli te halveren. Ook zullen de gedane betalingen voor het Pinksterkamp teruggestort worden.

Uiteraard hopen we dat we de korfbalactiviteiten zo snel mogelijk weer op kunnen pakken, voorlopig ziet het er echter niet naar uit dat dit op redelijk korte termijn gaat gebeuren. Door het stilleggen van de competities met daaraan gekoppeld ook alle andere (sportieve) activiteiten kunnen we jullie op dit moment geen korfbal aanbieden. Uiteraard hebben we wel kosten, maar door het wegvallen van wedstrijden valt ook een deel van de kosten weg, denk hierbij met name aan de kilometervergoeding. De andere kant van de medaille is dat we ook veel inkomsten (denk hierbij met name aan de kantine-inkomsten en de inkomsten uit de afgelaste acties) moeten missen.

Het leek ons, gelet op bovenstaande, niet correct om de volledige contributie te heffen en hebben er voor gekozen om de contributies tot het einde van dit seizoen (31 juli) te halveren. We nemen de maand juli hierin bewust mee, ook al eindigt de competitie normaal gesproken begin juni. Organisatorisch is het het meest praktisch om in de maanden april en juni geen contributie te heffen (en dus in mei en juli wel het volledige bedrag).

Mocht bovenstaande vragen oproepen neem dan contact op met één van de bestuursleden.

Zoals jullie misschien al hebben gezien, wordt er om de drie dagen op onze Facebook pagina een korfbal-challenge online gezet. De filmpjes worden zeer goed bekeken en wij zouden het leuk vinden als jullie zoveel mogelijk mee willen doen aan de filmpjes en doorsturen naar Jeroen(06-19933735).

Bestuur kv WSS

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in